lørdag den 28. maj 2011

Sejt

Hannes design og butik er i Politikkens LørdagsLiv i dag. Sangerinden Silja har købt flere af Hannes kjoler som hun viser frem i avisen, billederne er fotograferet i butikken -SEJT !
Kik ind på Hannes Asfalt-blog og se flere billeder af Siljas kjole.  Eller endnu bedre, skulle du være på Vesterbro, så besøg Hanne i butikken: Istedgade 83.
Hold også øje med Hannes sommer workshop, der kommer nogle fine kurser, mere om det senere....
Go' weekend!

fredag den 27. maj 2011

Fredag

Vi arbejder på et sommerprogram, men det er jo fredag og der er vist gået lidt fis i den!
Vi savner Hanne og Karen Marie

mandag den 23. maj 2011

reception udskudt

Til alle jer! ...vi har valgt at udskyde vores reception.
'rum11' er kommet så fint fra start, og vi har set frem til denne reception. Til at vise frem, dele og fejre det hele ved en festlig anledning. Så da den ene af os, er blevet forhindret på fredag -er det bare ikke rigtig at gennemføre! vi vender tilbage med ny dato meget snart.

Billeder fra i dag.
-læg mærke til de 12 m lækker liberty der har fundet vej til vores hylde,  hi hi ! ... er ret sikker på at der i nærmeste fremtid kommer fine sager i Line's shop i dette print.




fredag den 20. maj 2011

dagens detajler

...er faktisk fra igår, men jeg tænker det skal være en etikette 'dages detaljer' der i stemningsbilleder kan fortælle hvad der sker i vores kælder.
I de sidste par dage er der sket rigtig, rigtig meget...., fra tåre til jubel-dans og en helt masse der imellem. Vores venskaber og samarbejde er nyt, men hold op hvor føles det rigtigt!

Men rum11 er også for jer der læser med her, for jer der kommer på sy kursus, workshop eller et af de mange andre events. 'dagens detaljer' kan forhåbentligt giver jer et indblik i hvad her sker.

husk vores reception fredag d. 27 maj....vi håber at se jer alle.

*Smuk kunst af Anne Nowak i indflyttergave
*Cecilie Manz projekt
*Der lægges ENDELIG sidste hånd på konfirmationskjolen
*Elle dekoration UK..... ja! man må da lave en lille jubel dans, når man bliver kontaktet af dem!! ...og de gerne vil have ens foto serie ik.... jubbbiii